14 Νοε 2023
Διαβητικό Πόδι Και Πώς Αντιμετωπίζεται

Βλέπω τα Πόδια μου γιατί έχω Διαβήτη. Δες τα συμπτώματα και τι πρέπει να προσέχεις για να δράσεις προνοητικά.

ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Βλέπω τα Πόδια μου γιατί έχω Διαβήτη. Δες τα συμπτώματα και τι πρέπει να προσέχεις για να δράσεις προνοητικά.

ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Πώς μπορεί να επηρεάζει ο Διαβήτης τα πόδια;

1ας στους 2 ανθρώπους με Διαβήτη έχει μειωμένη αίσθηση του πόνου στα κάτω άκρα - μπορεί να τραυματιστείς και να μην το καταλάβεις. Όπως μπορεί να κολλήσει κάτι στα δόντια σου και να μην το καταλάβεις. Γι αυτό τα ελέγχεις.

 

Ποια είναι τα κύρια Συμπτώματα για ένα Διαβητικό Πόδι;

Ίσως βρεις λίγη ξηροδερμία που θα τη δικαιολογήσεις ως κάτι φυσιολογικό. Θα ήταν, αν δεν είχες Διαβήτη. Όλα τα πόδια χρειάζονται φροντίδα, τα διαβητικά λίγη παραπάνω. Γι αυτό τα καθαρίζεις ήπια να φύγουν τα νεκρά κύτταρα και να μαλακώσει το δέρμα. Και ολοκληρώνεις με την Podia Διαβητικό Πόδι Κρέμα προστασίας & περιποίησης. Ανακουφίζει από τον κνησμό και προλαμβάνει κάλους και σκληρύνσεις· ενώ αν υπάρχουν ήδη, τους λειαίνει. 

Είναι ωραίο να ξέρεις ότι ό,τι κι αν έχεις δεν μπορεί να σε εμποδίσει από το να χαμογελάσεις. Όπως τώρα που σηκώνεις ψηλά τα πόδια σου και κουνάς τα δάχτυλα, γιατί έτσι υποστηρίζεις καλύτερα την αιματική ροή. Συνέχισε! 

Ανακάλυψε προϊόντα για το Διαβητικό Πόδι και Συμπληρώματα Διατροφής για Διαβήτη-Σάκχαρο.

Χρήσιμο να δεις και το βίντεο Πώς Μετράω το Σάκχαρό μου στο Σπίτι

Themistoklis Tsitsos
Ο Θεμιστοκλής Τσίτσος ως YouTuber, είναι ο δημιουργός του μεγαλύτερου καναλιού για φάρμακα στην Ελλάδα και ιδρυτής της πρωτοβουλίας #ΕίμαιΧάπι, με την οποία διαδίδει το χαμόγελο και την αισιοδοξία υποστηρίζοντας τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό GIVMED.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ON DEMAND

Επιλέγω υπεύθυνα για εσένα τα προϊόντα που χρειάζεσαι με βάση το ιστορικό σου και τις ανάγκες σου. Όπου κι αν είσαι.