25 Μαϊ 2023
Ιδρώτας και Κακοσμία Ποδιών

3 tips για να ΜΗ μυρίζουν τα πόδια σου!

ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

3 tips για να ΜΗ μυρίζουν τα πόδια σου!

ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

3 tips για να ΜΗ μυρίζουν τα πόδια σου 

TIP1. Ιδρώτας

Ξέρεις ότι όταν ιδρώνεις δημιουργείται ένα υγρό περιβάλλον που προσκαλεί βακτήρια και μύκητες. Και όλα αυτά μαζί μυρίζουν. Εμείς θέλουμε να μεταμορφώσουμε αυτό το περιβάλλον και να διατηρήσουμε την εφίδρωση όσο το δυνατόν πιο σταθερή. Η Podia πούδρα θα σε βοηθήσει. Περιέχει ενεργά συστατικά που ΚΑΙ απορροφούν την περιττή υγρασία ΚΑΙ αποτρέπουν την προσκόλληση μυκήτων. 

TIP2. Κάλτσες.

Ξέρεις ότι όταν δουλεύεις 8 ώρες κουράζεσαι. Το ίδιο κι η κάλτσα σου! Με 200.000 ιδρωτοποιούς αδένες στα πόδια σου καταλαβαίνεις πόσο σκληρή δουλειά έχει να κάνει. Ένα πράγμα μόνο την ξεκουράζει: Να την αλλάζεις. Κάθε μέρα.  

TIP3. Καθαρισμός.

Ξέρεις ότι δεν γίνεται να θες να μυρίζεις ωραία, αν δεν πλυθείς σωστά. Εστίασε στα μεσοδακτύλια διαστήματα που είναι και τα πιο επίφοβα και κάντο με προϊόντα που περιέχουν αντιμυκητιασικά συστατικά, όπως είναι το tea tree oil. Νιώσε αυτή τη γαργαλιστική απολέπιση που θα καθαρίσει τα πόδια σου σε βάθος και θα τα αφήσει φρεσκο μυρωδάτα. Ξέρεις, έτοιμα για δάγκωμα!

Themistoklis Tsitsos
Ο Θεμιστοκλής Τσίτσος ως YouTuber, είναι ο δημιουργός του μεγαλύτερου καναλιού για φάρμακα στην Ελλάδα και ιδρυτής της πρωτοβουλίας #ΕίμαιΧάπι, με την οποία διαδίδει το χαμόγελο και την αισιοδοξία υποστηρίζοντας τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό GIVMED.
Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
-29%
PODIA Ελαφρόπετρα & Σαπούνι Με Διπλή Δράση 100gr
5,9 €
4,19 €