NEILMED Sinus Rinse 120sachets
NEILMED Sinus Rinse 120sachets

Ανταλλακτικά φακελάκια για το σύστημα ρινικών πλύσεων.

ID:
705928002005
Απόθεμα: Διαθέσιμο :)
24,11 €
Add to wishlist
min
plus
Themistoklis Tsitsos
ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ

Κάλεσέ μας στο 210 300 3521

EXTRA INFO
NEILMED Sinus Rinse 120sachets

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Εξαιρετικός καθαρισμός ρινικής κοιλότητας.
  • Χαμηλή πίεση, μέγιστος όγκος διαλύματος.
  • Μείωση ρινικών συμπτωμάτων.
  • Αποτρέπει την κατάποση διαλύματος και ρινικών εκκρίσεων.
  • Με φυσιολογικό pH.
  • Κατάλληλο για χρήση στην εγκυμοσύνη.

ΟΔΗΓΙΕΣ:

  • Πλύνετε τα χέρια σας και ξεπλύνετε τη συσκευή. Γεμίστε το μπουκάλι με 240ml χλιαρό απεσταγμένο, φιλτραρισμένο ή εμφιαλωμένο νερό. Μην χρησιμοποιείτε νερό βρύσης για να διαλύσετε το μείγμα, εκτός εάν έχει προηγουμένως βράσει και κρυώσει. Μπορείτε να ζεστάνετε το νερό σε φούρνο μικροκυμάτων, αλλά σας συνιστούμε να το ζεστάνετε για 5 έως 10 δευτερόλεπτα για να αποφύγετε την υπερθέρμανση, την καταστροφή της συσκευής ή το ζεμάτισμα της ρινικής σας οδού.
  • Κόψτε το πακέτο μείγματος sinus rinse στη γωνία και ρίξτε το περιεχόμενο στο μπουκάλι. Σφίξτε καλά το καπάκι της συσκευής. Τοποθετήστε ένα δάχτυλο πάνω από την τρύπα του καπακιού και ανακινήστε το μπουκάλι απαλά για να διαλυθεί το μείγμα.
  • Σταθείτε μπροστά από έναν νεροχύτη, σκύψτε προς τα εμπρός στο επίπεδο άνεσης σας και γείρετε το κεφάλι σας προς τα κάτω. Κρατώντας το στόμα σας ανοιχτό και χωρίς να κρατάτε την αναπνοή σας, εφαρμόστε σφιχτά την άκρη του μπουκαλιού στη ρινική σας δίοδο. Πιέστε απαλά το μπουκάλι, μέχρι να αρχίσει να αποστραγγίζεται το διάλυμα από το αντίθετο ρινικό πέρασμα. Λίγο διάλυμα ενδέχεται να βγει από το στόμα.  Για ένα σωστό ξέβγαλμα συνεχίστε να πιέζετε ο μπουκάλι μέχρι να χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 1/4 έως 1/2 (60-120 ml) του μπουκαλιού για κάθε ρουθύνι.
  • Φυσήξτε τη μύτη σας πολύ απαλά, χωρίς να πιέσετε εντελώς τη μύτη για να αποφύγετε την πίεση στα τύμπανα. Εάν είναι ανεκτό, εισπνεύστε απαλά οποιοδήποτε υπολειμματικό διάλυμα που παραμένει στη ρινική οδό μία ή δύο φορές, γιατί αυτό μπορεί να καθαρίσει την οπίσθια ρινοφαρυγγική περιοχή, η οποία είναι η περιοχή στο πίσω μέρος της ρινικής σας οδού. Μερικές φορές, λίγο διάλυμα φτάνει στο πίσω μέρος του λαιμού σας, γι' αυτό φτύστε το. Για να πετύχετε την αποστράγγιση τυχόν υπολειμματικού διαλύματος, φυσήξτε τη μύτη σας απαλά ενώ γέρνετε το κεφάλι σας προς τα εμπρός και προς την ίδια πλευρά της ρινικής οδού που μόλις ξεπλύνατε.
  • Επαναλάβετε τα βήματα 3 & 4 για το άλλο ρουθούνι. Οι περισσότεροι χρήστες βρίσκουν ευεργετικές τις ρινικές πλύσεις 2 φορές την ημέρα. Ωστόσο, υπάρχουν γιατροί που συνιστούν ρινικές πλύσεις με συσκευή Neilmed 3-4 φορές την ημέρα. Μέχρι και 6 φορές θεωρείται ασφαλές. Ακολουθήστε τη συμβουλή του γιατρού σας.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 120 Φακελάκια